Трособен стан во Капиштец

Детали за Недвижноста
Шифра: ПС 8826

продажба

цена: 90.200 €
тип на недвижност: стан
површина: 82 m2
соби: 3
спални соби: 2
тоалети: 2
тераси: 1
спрат: 7
греење: централно греење
ориентација: југ
лифт: да

Се продава стан во Капиштец на ул. Народен Фронт, со површина од 82 м2, на 7-ми спрат со 2 лифта.
Истиот располага со дневна соба со трпезарија, одвоена кујна со лоѓија, 2 спални соби, бања, тоалет и тераса.
Станот е со јужна ориентација.
Чист имотен лист!

Цена: 90.200 еур
Купувачот нема обврска за агенциска провизија

Facebooktwittergoogle_plusmail