Трособен стан во Градски Ѕид спроти Рамстор

Детали за Недвижноста
Шифра: ПС 8836

продажба

цена: 85.000 €
стара цена: 102.000 €
тип на недвижност: стан
површина: 81 m2
соби: 3
спални соби: 2
тоалети: 1
тераси: 1
спрат: 7
греење: централно греење
ориентација: југ-исток
лифт: да

Се продава стан во кулите во Градски Ѕид спроти Т.Ц. Рамстор, со чиста внатрешна површина од 81 м2 + голема тераса + лоѓија, на 7-ми спрат со 2 лифта.
Истиот располага со дневна соба со трпезарија, кујна, 2 спални соби, остава, голема бања, тераса и лоѓија.
Во станот има сменети прозори.
Чист имотен лист и веднаш вселив.

Цена: 85.000 еур

Facebooktwittergoogle_plusmail