Резиденцијална куќа во Тафталиџе

Детали за Недвижноста
Шифра: ИС 10482

rent

тип на недвижност: house
површина: 310 m2
спални соби: 3
тоалети: 3
спрат: 2
греење: own heating
лифт:
гаража: да

Се издава резиденцијална куќа во Тафталиџе 2 на мирна локација со вкупна површина од 310 м2 и двор од 420 м2.
Куќата располага со сутерен + 2 спрата и е со убаво организиран простор со 3 спални соби и 3 бањи и секоја соба излегува на тераса.
Греењето е со сопствено парно на струја и нафта и клима уреди во сите простории, алармен систем, гаража.

Facebooktwittergoogle_plusmail