Одлично уреден спрат од куќа во Илинден

Детали за Недвижноста
Шифра: ИС 10176

издавање

тип на недвижност: куќа
површина: 130 m2
соби: 3
спални соби: 2
тоалети: 2
спрат: 1
греење: сопствено греење

Се издава спрат од нова куќа во населба Илинден на главна улица, на 2 км од индустриска зона Бунарџик.
Спратот е со површина од 130 м2 и прекрасно хортикултурно уреден двор од 500 м2.
Истиот располага со голема дневна соба со трпезарија и кујна, 2 спални соби, 2 бањи.
Греењето е комбинирано со парно на струја и камин со дрва.
Има место за паркинг на 4 возила.

Цена по договор

Facebooktwittergoogle_plusmail