Објект за повеќе намени

Детали за Недвижноста
Шифра: ИДП 0791

издавање

цена: 4.000 €
тип на недвижност: куќа
површина: 800 m2
соби: 15
спални соби: 15
тераси: 3
спрат: 3
греење: централно греење

Се издава објект изграден по највисоки стандарди на атрактивна локација. Објектот се наоѓа на Водно.
Истиот располага со внатрешна површина од 800 м2, дворна површина од 400 м2 и паркинг простор.
Објектот може да се издава опремен за хотел кој вклучува рецепција, 15 соби, конференциска сала и спа центар, исто така може да се издава и празен за канцеларии, амбасади и други странски претставништва.

Цена: 4.000 еур

Facebooktwittergoogle_plusmail