Нови луксузни станови во Карпош 3

Детали за Недвижноста
Шифра: ПС 8822

продажба

тип на недвижност: стан
површина: 230 m2
спрат: 9
греење: струја
лифт: да

Се продаваат луксузно опремени станови во нова зграда во Карпош 3 со посебен лифт кој работи само за овие станови. Становите се со површина од 485 м2, 233 м2 и 230 м2.
Секој од овие станови е на 2 нивоа, на 9-ти и 10-ти спрат.
Зградата располага со приватен паркинг и подземни гаражи. Греење и ладење со фенкојлери и видео надзор со домофон.

Цена по договор.

Facebooktwittergoogle_plusmail