Куќа во Кисела Вода од 350 м2

Детали за Недвижноста
Шифра: ИС 10162

издавање

цена: 2.700 €
тип на недвижност: куќа
површина: 350 m2
спрат: приземје

Се издава куќа после Шампионче во Кисела Вода, на ул. Димо Хаџи Димов со површина од 350 м2 на 3 нивоа.
Приземјето е со површина од 130 м2 и погодно е за деловен простор, а 1 и 2 спрат се по 110 м2.
Куќата има двор 80 м2 од предната и 80 м2 од задната страна со 3 сопствени паркинг места.
Инсталиран е алармен систем и комплетен видео надзор во објектот и надвор.
Куќата е поволна за живеење или деловен простор.

Цена: 2700 еур месечно

Facebooktwittergoogle_plusmail