Ексклузивен деловен простор во Дебар Маало

Детали за Недвижноста
Шифра: ИДП 795

издавање

цена: 750 €
тип на недвижност: деловен простор
површина: 120 m2
простории: 4
тоалети: 2
тераси: 1
спрат: 1
греење: сопствено греење

Се издава деловен простор во Дебар Маало, со површина од 120 м2, на 1 спрат.
Просторот е ексклузивно уреден со високи плафони и располага со 4 простории, чајна кујна, 2 тоалета. Сменета е електрична инсталација и нова топлотна изолација.
Греењето е со парно на струја и инвертери.
Просторот е погоден за повеќе намени.

Цена: 750 еур месечно

Facebooktwittergoogle_plusmail