Деловен простор од 120 м2 во строг Центар

Детали за Недвижноста
Шифра: ИДП 870

rent

цена: 10 €
тип на недвижност: office & shops
површина: 120 m2
простории: 5
тоалети: 2
спрат: 1
лифт:

Се издава деловен простор позади Министерство за правда со површина од 120 м2.
Просторот располага со една голема просторија + 4 канцеларии, чајна кујна и 2 тоалети.

Цена: 10 еур/м2

Facebooktwittergoogle_plusmail