Деловен простор во Центар на Климент Охридски

Детали за Недвижноста
Шифра: ИДП 862

rent

цена: 1.200 €
тип на недвижност: office & shops
површина: 123 m2
простории: 4
тоалети: 2
спрат: 5
греење: own heating
лифт:

Се издава деловен простор во нова деловна зграда во Центар на Климент Охридски на 5-ти спрат со лифт.
Деловниот простор е со површина од 123 м2 и располага со една голема просторија (океански простор) плус три канцеларии, кујна и 2 купатила.
Греењето е со сопствено парно на струја, инвертер во големата просторија и клима уреди во трите канцеларии.

Цена: 1200 еур месечно со простор за договор

Facebooktwittergoogle_plusmail