Деловен простор во Дебар Маало

Детали за Недвижноста
Шифра: ИС 10178

издавање

цена: 330 €
тип на недвижност: деловен простор
површина: 100 m2
простории: 4
тоалети: 1
спрат: 1
греење: струја
гаража: да

Се издава стан за деловен простор во Дебар Маало, во близина на Кино Карпош со површина од 100 м2, на 1 спрат.
Истиот располага со широко претсобје, 4 големи простории, големо купатило и тераса.
Со станот следува и гаража.

Цена: 330 еур месечно

Facebooktwittergoogle_plusmail