Деловен Простор/Дуќан

Магацински и деловен простор – Шампионче

површина137 m2
типoffice & shops
локацијаКисела Вода
повеќе

Деловен простор од 11 м2 кај Соборен Храм

површина11 m2
типoffice & shops
локацијаЦентар
повеќе

Имот во Радишани на главна улица

површина m2
типoffice & shops
локацијаРадишани
повеќе

Деловен простор од 726 м2 во Аеродром

површина726 m2
типoffice & shops
локацијаАеродром
повеќе