Деловен простор/дуќан за издавање

Стан од 123 м2 кај Клинички центар

површина123 m2
типoffice & shops
локацијаВодно,Центар
повеќе

Деловен простор од 120 м2 во строг Центар

површина120 m2
типoffice & shops
локацијаЦентар
повеќе

Деловен простор на Климент Охридски

површина23 m2
типoffice & shops
локацијаЦентар
повеќе

Деловен простор кај Грчка амбасада

површина112 m2
типoffice & shops
локацијаЦентар
повеќе

Деловен простор во Центар на Климент Охридски

површина123 m2
типoffice & shops
локацијаЦентар
повеќе