Куќи за продажба

ПОВОЛНО – Семејна куќа кај Веро Тафталиџе

површина230 m2
типhouse
локацијаКарпош,Тафталиџе 1
повеќе

Куќа на плац од 2000 м2 во Припор

површина150 m2
типhouse
локацијаКисела Вода,Припор
повеќе