Куќи за издавање

Одлично уреден спрат од куќа во Илинден

површина130 m2
типhouse
локацијаИлинден
повеќе

Голема куќа со двор во Ѓорче Петров

површина240 m2
типhouse
локацијаЃорче Петров
повеќе

Шестсобна куќа кај Завод за Рехабилитација

површина200 m2
типhouse
локацијаКозле
повеќе