Грција апартмани за продажба

Комплекс со два дуплекса со посебни влезови во Пефкохори

површина150 m2
типapartment
локација
повеќе

ОДЛИЧНА ПОНУДА – Нов комплетно опремен апартман во Пефкохори

површина45 m2
типapartment
локација
повеќе