Станови за продажба

Трособен стан во Градски Ѕид кај Зелен пазар

површина88 m2
типapartment
локацијаЦентар
повеќе

Реновиран четворособен стан во Буњаковец

површина82 m2
типapartment
локацијаЦентар
повеќе

Трособен стан во Аеродром кај Јане Сандански

површина82 m2
типapartment
локацијаАеродром
повеќе

Нов невселуван четворособен стан во Пржино

површина99 m2
типapartment
локацијаПржино,Центар
повеќе

Невселуван двособен стан кај комплекс МИ-ДА

површина55 m2
типapartment
локацијаКарпош 2
повеќе

Трособен стан во Градски Ѕид спроти Рамстор

површина81 m2
типapartment
локацијаЦентар
повеќе