Станови за издавање

Нов стан во Кисела Вода – Рампа

површина42 m2
типapartment
локацијаКисела Вода
повеќе

Нов трособен празен стан во Црниче

површина100 m2
типapartment
локацијаЦрниче
повеќе

Нов трособен празен стан во Аеродром

површина55 m2
типapartment
локацијаАеродром
повеќе

Трособен опремен стан во Ново Лисиче

површина83 m2
типapartment
локацијаАеродром,Ново Лисиче
повеќе

Трособен нов стан кај Градски парк

површина78 m2
типapartment
локацијаДебар Маало,Центар
повеќе

Стан од 123 м2 кај Клинички центар

површина123 m2
типapartment
локацијаВодно,Центар
повеќе

Трособен дуплекс стан во Порта Буњаковец

површина100 m2
типapartment
локацијаЦентар
повеќе